skip to Main Content
031-376 01 50 info@gothiabrandskydd.se

Du kan nå oss via telefon, mail, brev eller kontaktformulär nedan. Vi har öppet alla helgfria vardagar mellan 9-15 med lunchstängt 12-13. Mail besvarar vi vanligtvis inom 24 timmar (vardagar). Välkommen!

Din säkerhet och Covid-19

Med anledning av coronapandemin kan våra hanläggningstider vara längre än normalt. Vi gör vårt yttersta för att kunna fungera som vanligt under dessa svåra tider och kommer i det längsta att ha öppet. Supportens svarstider kan dock vara längre än normalt.

Vi följer myndigheternas direktiv kring skyddsåtgärder och våra kunders och medarbetares säkerhet kommer alltid först.

Många av våra kommunikationer är redan digitala, men vissa dokument, till exempel fakturor och välkomstbrev, skickas som ett fysiskt brev om du inte har anslutit dig till autogiro. Enligt WHOs riktlinjer är det säkert att ta emot brev, då det är mycket osannolikt att en person som är smittad med coronavirus infekterar en annan person via post.

För att minimera den fysiska behandlingen av brev rekommenderar vi ändå att du aktiverar autogiro om du är abonnemangskund. Det är helt kostnadsfritt.

Vanliga frågor

Hitta svaret på din fråga snabbare genom att läsa nedan.

Varför får jag ett SMS från er?

Du har varit i kontakt med en säkerhetsrådgivare som efter samtalet skickat ett avtalsförslag till dig. Du måste bekräfta avtalet i SMS:et för att det ska börja gälla.

Vad händer om jag inte vill teckna avtalet i SMS:et?

Du behöver inte göra något alls! Det är bara om du bekräftar SMS:et genom att svara med frasen som efterfrågas som avtalet tecknas.

Får jag någon bekräftelse på mitt köp?

Du får alltid hem en orderbekräftelse inom en vecka från det att vi mottagit din order. Om du har uppgett en e-postadress får du normalt orderbekräftelsen inom 24 timmar. Informationen finns även i SMS-länken om du har tecknat avtalet via SMS. Om du är osäker kan du alltid ringa kundtjänst så hjälper vi dig.

Jag har fått en faktura från Viviparus Finans? 

Viviparus Finans är vårt faktureringsbolag. På fakturan står det vilken tjänst som avses samt att det är från Gothia Brandskydd.

Jag har skickat in en autogiroblankett men får ändå en pappersfaktura?

Din faktura skapades innan autogirot blev godkänt. Denna faktura betalar du som tidigare, men nästa månad dras betalningen via autogiro.

Jag har fått en påminnelse trots att jag inte fick min faktura?

Troligtvis är det posten som inte har levererat den. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Jag har fått en påminnelse/inkassokrav trots att jag har betalat?

Såklart ska du inte betala det! Antagligen har detta skickats samma dag som du betalat. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Jag har ångrat mig, hur säger jag upp min tjänst?

Det var tråkigt att höra. Kontakta oss på 031-376 01 50 så hjälper vi dig.

När gäller ångerrätten ifrån?

Din ångerrätt gäller om du har köpt något av oss på distans, t.ex. via telefon eller vår hemsida. Ångerrätten gäller från dagen efter att du accepterade avtalet och tog del av tjänstevillkoren. Du ser datumet på din orderbekräftelse eller i SMS:et du har bekräftat.

Jag har ångrat mig efter ångerrätten, hur gör jag?

Ditt avtal har en uppsägningstid som du hittar på din orderbekräftelse. Om du är osäker kan du ringa oss så hjälper vi dig med uppsägning.

Jag vill säga upp mitt avtal, hur gör jag?

Vad tråkigt! Enklast är att du kontaktar kundtjänst på 031-376 01 50 så hjälper vi dig med uppsägning.

Måste jag få fakturan månadsvis?

Nej, du kan välja andra betalningsintervall som passar dig bättre. Vi erbjuder månadsvis, kvartalsvis, halvårsvis eller helårsvis betalning.

Hur långa är era bindningstider?

Våra bindningstider för Brandskyddstjänst är för det mesta 12 månader. Företag har möjlighet att teckna tjänsten på 24 eller 36 månader.

Hur vet jag när avtalet förlängs?

Vi skickar alltid ut en avisering via brev eller e-post två månader innan tjänsten förlängs. Då har du en månad på dig att säga upp avtalet. Om du undrar över något kring ditt avtal kan du alltid kontakta oss eller logga in via Mina Sidor.

Du hittar vår integritetspolicy genom knappen nedan

Kontaktformulär

Kontaktuppgifter

031-376 01 50

Öppet vardagar 9-15 med lunchstängt 12-13

info@gothiabrandskydd.se

Vi besvarar mail inom 24 timmar (vardagar)

Box 5078, 402 22 Göteborg

Betalningsuppgifter

Gothia Brandskydd
Bankgiro: 5562-5826

Viviparus Finans
Bankgiro: 5562-5867

All avtalsfakturering sköts av Viviparus Finans.
Vårt organisationsnummer är 559121-8069 och vårt momsregistreringsnummer är SE559121806901.

Autogiro

Villkor och blanketter

Integritet

Gothia Brandskydd värnar om din integritet. Tryck på knappen nedan nedan för att komma till vår integritetspolicy. Om du vill utöva dina rättigheter eller har andra frågor kring hur vi behandlar dina personuppgifter kan du använda kontaktformuläret längst ner på sidan till vänster. Ange “Integritet” i rullgardinsmenyn.

Hitta hit

Vi finns på Flöjelbergsgatan 14 C vån 4 & 5, 431 37 Mölndal

Back To Top